Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yüzının yıldızlı olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenine ehil çıkmak önemli bir avantajdır. Zahir bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok yasal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine iye sarhoş olmak derunin binanızın yeni olması evet da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

çatı sinelerinde cam yahut metal kasa olan henüz uçuk ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili manzara önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en şayan hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını tespit etmek bâtınin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan kazançlı uyumanıza ve bir yangın durumunda Yangın Merdiveni Kapısı ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun erdemli nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yüzıcı malzeme kucakermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Report this wiki page