Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

üste, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler oda önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

çatı çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride kuşatılmış kalabilir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun karınin bile kanatlarının tasarımının en güzel halde konstrüksiyonlması gereklidir. Kanatları far şekilde intizamlı monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar evetşanabilir. Müstacel çıkış kapısı kilitli olmamalı ve namahrem ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata ehil binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan elan fazla kata iye binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik için yeğleme edilir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi yaşamını başlıca düzlük, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beşer Yangın Çıkış Kapısı hayatını temel düzlük, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Tamlanan bu dem dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Ama bu konuda dikkatli olmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an bile dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page