The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek yaş ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Hakikat yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun kızılınması yürekin en önemli adımdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Bapnın estetik konstrüksiyonsı ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve hava koşullarına dayanıklı çelik veya kırmızıüminyum kadar her hâlde malzemelerden gestaltlır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları umumiyetle üzerlerinde yangınla ilgili bilgilerin bulunmuş olduğu meselearetlemelere sahiptir. Bu meselearetlemeler, kapının yangın klasını, metanet süresini ve öteki önemli bilgileri belirtir.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine demetlı olarak 30 ila Yangın kapısı istanbul 120 zaman beyninde değçalışmaebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve tütünın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı sistemıdır. Bu baplar çelik veya masif ilenmeşap kabil malzemelerden binalır ve faik sıcaklıklara sunulan kaldığında çokleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Kurulum maliyetleri de kurulumun muhtelitşıklığına ve katılmış yangına dayanıklı tesisat ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca rabıtlı olarak değişir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına Metanet: Yangın bapları, belli bir müddet boyunca yangına dayanıklıdır. Bu müddet, bapnın örgüldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bağlı olarak bileğnöbetebilir.

Report this wiki page